Blog

Pagina de blog este o parte importantă pentru promovarea online a conținutului unui website, aceasta oferind o creștere uriașă a traficului unui site.

logouri
Web Design

Evoluția logourilor

În acest articol vom vedea ce ne spun 13 logouri celebre despre evoluția designului și cum putem învăța de la acestea pentru a realiza proiecte

Citește Mai Mult »

Aflați mai multe

În 1994, când au apărut blogurile, un blog reprezenta un jurnal personal pe care oamenii îl împărtășeau online. În acest jurnal online, puteai să vorbești despre viața ta de zi cu zi sau să împărtășești activitățile pe care le realizai. Apoi, oamenii au văzut o oportunitate de a comunica informații într-un mod nou online. Astfel a început frumoasa lume a blogurilor.

Un blog (o versiune scurtată a „weblogului”) este un jurnal online sau un site web informațional. Acesta afișează informații în ordine cronologică inversă, ultimele postări apar primele, în partea de sus. Este o platformă în care un scriitor sau un grup de scriitori își împărtășesc opiniile cu privire la un subiect individual.

Care este scopul unui blog?

Există multe motive pentru a începe un blog pentru uz personal sau pentru afaceri. Blogging-ul pentru afaceri, proiecte sau orice altceva care vă poate aduce bani are un scop foarte simplu. Acesta este de a vă clasifica site-ul web mai sus în Google SERP, adică să vă sporiți vizibilitatea.

Într-o afacere consacrată, vă bazați pe consumatori pentru a vă cumpăra în continuare produsele și serviciile. În cazul unei afaceri noi, te bazezi pe bloguri pentru a te ajuta să ajungi la potențialii consumatori și să le atragi atenția. Fără blogging, site-ul dumneavoastră web ar rămâne invizibil, în timp ce administrarea unui blog vă ajută să fiți competitivi.

Scopul principal al unui blog este de a vă conecta la publicul relevant. Un altul este să vă sporiți traficul și să trimiteți clienți potențiali de calitate către site-ul dumneavostră web.

Cu cât sunt mai frecvente și mai bune postările de pe blog, cu atât sunt mai mari șansele ca site-ul dumneavoastră web să fie descoperit și vizitat de publicul țintă. Prin urmare, un blog este un instrument eficient de generare de clienți potențiali.
Când vă folosiți cunoștințele de nișă pentru a crea postări informative și captivante, acestea creează încredere pentru publicul dumneavoastră. Blogging-ul excelent face ca afacerea dumneavoastră să pară mai credibilă. Prin urmare, acesta este deosebit de important  pentru marca dumneavoastră, dacă aceasta este încă necunoscută.logo