Logo

Logo-ul este un element grafic utilizat pentru recunoașterea unei companii, a unui produs, a unei întreprinderi, a unui eveniment etc. Acesta poate fi format din una sau mai multe litere, o imagine sau o asociere a acestor elemente. Logo-ul unei companii trebuie să fie ușor de identificat și să se remarce printr-o singură caracteristică pentru întreaga organizație.

Ești pregătit să începem?

Fie că îți dorești un site de prezentare, un magazin online sau un redesign la vechiul tău site, noi te vom ajuta. Promovarea afacerii tale atât în mediul online, cât și în cel offline, îți va dezvolta afacerea și îți va garanta succesul acesteia. Îți vom fi alături pe tot parcursul acestui proces !

Aflați mai multe

Din punct de vedere legal siglă reprezintă marca înregistrată a unei companii, a unui produs, a unei întreprinderi, a unui eveniment etc. Acesta este un element esențial pentru oricare tip de afacere. 

Logo-ul trebuie să accentueze semnificația denumirii sau activitatea firmei și să reflecte prestigiul acesteia. Astfel, se poate crea un simbol grafic și/sau un scris distinctiv. 

Prin intermediul unui sigle se poate recunoaște industria din care face parte compania. Prin acțiunea de a crea un logo cât mai potrivit pentru afacerea ta, se observă că ești preocupat de imaginea companiei, ceea ce aduce un plus în rândul clienților, crescând astfel nivelul de încredere al acestora cu privire la firma ta.

Ai nevoie de o siglă puternică pentru a atrage clienți online. Echipa noastră crează sigle care îi pot oferi site-ului tău un avantaj profesional. Puteți consulta exemplele de logo realizate de echipa Equal Web Design pentru a vă convinge de profesionalismul și experiența noastră.

Scopul nostru este să contribuim la dezvoltarea afacerii tale. Dacă ai nevoie să construiești o identitate vizuală pentru compania ta noi te ajutăm cu crearea unui logo ieșit din tipare.

Equal Web Design Branding