Branding

Prin definiţie, branding-ul este un proces complex de realizare şi de întreţinere a unui brand, reprezentând totalitatea metodelor prin care poate comunica o organizaţie, prin care se poate promova un produs şi care aduce avantaje competitive sustenabile. Brandul este de fapt un logo, un simbol sau un design, un nume sau o combinaţie între acestea, diferenţiind o companie sau un produs.

Cărți de vizită

Diverse

Ești pregătit să începem?

Fie că îți dorești un site de prezentare, un magazin online sau un redesign la vechiul tău site, noi te vom ajuta. Promovarea afacerii tale atât în mediul online, cât și în cel offline, îți va dezvolta afacerea și îți va garanta succesul acesteia. Îți vom fi alături pe tot parcursul acestui proces !

Aflați mai multe

Cum ar descrie oamenii marca ta? Cum vrei să o descrie?  Diferită? Profesională? Practică? Indiferent în ce direcție mergeți, brandingul este calea care vă va duce acolo.

Un proces de branding activ și conștient vă permite să vă modelați marca cu intenție și control. Atât de multe detalii sunt necesare în crearea unui brand încâteste necesar să inițiezi un proces meticulos pentru a le putea gestiona pe toate. Nu trebuie să creați o imagine de marcă de neuitat dintr-o dată. Imaginea se va crea pas cu pas, în urma fiecarei etape din procesul tău de branding.

Nu este întotdeauna ușor să vezi cum procesul de branding influențează succesul unei companii. Pentru a înțelege acest lucru, trebuie să țineți cont de următoarele: dacă doriți să vă definiți marca ca scop, intenție și conștientizare, atunci aveți nevoie de o abordare planificată.

Ai nevoie de un logo puternic pentru a atrage clienți online. Echipa noastră crează logo-uri care îi pot oferi site-ului tău un avantaj profesional. Puteți consulta exemplele de logo realizate de echipa Equal Web Design pentru a vă convinge de profesionalismul și experiența noastră.

Portofoliul nostru de proiecte cuprinde produse personalizate și unice care te ajută să îți prezinți afacerea clienților tăi. Putem realiza flyere, pliante, afișe, stickere, cărți de vizită, meniuri, cataloage sau orice ai nevoie în materie de design publicitar pentru promovarea afacerii tale.

Scopul nostru este să contribuim la dezvoltarea afacerii tale. Dacă ai nevoie să construiești o identitate vizuală pentru compania ta noi te ajutăm cu crearea unui logo ieșit din tipare.

Equal Web Design Branding