Contact

Pagina de contact oferă mai multe metode de comunicare. Fie că îți dorești un site de prezentare, un magazin online sau un redesign la vechiul tău site, noi te vom ajuta. Promovarea afacerii tale atât în mediul online, cât și în cel offline, îți va dezvolta afacerea și îți va garanta succesul acesteia. Îți vom fi alături pe tot parcursul acestui proces !

Pasul 1
Pasul 2
Pasul 3

Câmpurile cu steluță (*), sunt obligatorii!

Relații clienți

Aveți nevoie de asistență? Sunteți client Equal Web Design și aveți o întrebare sau o problemă care trebuie rezolvată rapid? Sunați-ne sau trimiteți-ne un e-mail! Echipa noastră vă oferă suport pentru orice problemă de web design și marketing și promitem că vom găsi soluții eficiente. Programul nostru este de luni până vineri, de la 9:00 până la 17:00.

relatii clienti

Formular contact

Vă rugăm să utilizați formularul de mai jos dacă trebuie să raportați o problemă în afara programului de lucru. După ce ați completat un formular, echipa noastră de asistență va fi notificată imediat. Vor încerca să vă rezolve problema cât mai curând posibil. Vă vor ține la curent în timp ce găsesc soluții pentru cerințele dumneavoastră.

formula de contact

Aflați mai multe

Equal Web Design este o întreprindere socială ce oferă servicii de web design, grafic design, design publicitar, promovare online și offline, găzduire și certificare SSL.

Echipa noastră va elabora un plan personalizat cu privire la modul în care vă putem ajuta organizația pentru a obține cele mai eficiente rezultate. Desigur, ținem cont de modalitățile de abordare a oportunităților, provocările și dilemele care ne stau în față. Urmăm întotdeauna cei mai relevanți pași pentru a crea o strategie de afaceri personalizată.

Definirea obiectivelor clare de afaceri duce la găsirea soluțiilor cheie pentru strategia dumneavoastră de marketing. Prin urmare, vom reuni totul într-o viziune de viitor cuprinzătoare pentru afacerea dumneavoastră.