Publicitate

Prin definiţie, publicitatea online reprezintă un proces complex de realizare şi de întreţinere a unei mărci. Identitatea vizuală a produselor și/sau serviciile companiei se poate promova prin intermendiul publicității online. Publicitatea online reprezintă o combinație între descriere și design grafic. Mesajele dorite sunt transmise publicului țintă prin diferite canale de comunicare online.

Publicitate

Email Marketing

Ești pregătit să începem?

Fie că îți dorești un site de prezentare, un magazin online sau un redesign la vechiul tău site, noi te vom ajuta. Promovarea afacerii tale atât în mediul online, cât și în cel offline, îți va dezvolta afacerea și îți va garanta succesul acesteia. Îți vom fi alături pe tot parcursul acestui proces !

Aflați mai multe

Design-ul grafic constă în proiectarea comunicării vizuale menite să transmită mesaje specifice unor segmente țintă. Astfel, este creat un design grafic, cu scopul de a promova identitatea vizuală a companiei. Un design grafic cuprinde obiectivele afacerii în combinație cu elemente estetice.

Design-ul grafic este utilizat cu frecvență în cadrul strategiilor de publicitate online. Design-ul poate ajuta la crearea de reclame utilizate pe diferite canale de comunicare online.

Publicitatea online este o formă de promovare a afacerii, care utilizează canale online,  precum: site-ul companiei, newsletter, e-mail Facebook, Instagram, Youtube, etc. Aceasta are rolul de a transmite anumite mesaje audienței țintă.

Publicitatea online este deseori utilizată deoarece permite accesul la un număr mare de publicuri țintă într-o periadă scurtă de timp. Unele dintre avantajele folosirii publicității online sunt: targetarea mai bună a audienței dorite, posibilitatea de a oferi mai multe informații și de a interacționa dinamic cu potențialii clienți.

În cadrul publicității online trebuie introduse elemente de design grafic care să fie captivante pentru publicul țintă și care să transmită mesajul dorit. În plus, mereu trebuie să se acorde o importanță mare canalului de comunicare corespunzător fiecărui segment țintă.

publicitatea online