Web Design

Prin serviciile noastre de marketing și web design vă ajutăm să realizați o conexiune stabilă si de durată cu clienții dvs., dar și să vă îmbunătățiți imaginea companiei, astfel încât să puteți duce afacerea dvs. la un alt nivel.

Site de prezentare​

Magazin online​

Ești pregătit să începem?

Fie că îți dorești un site de prezentare, un magazin online sau un redesign la vechiul tău site, noi te vom ajuta. Promovarea afacerii tale atât în mediul online, cât și în cel offline, îți va dezvolta afacerea și îți va garanta succesul acesteia. Îți vom fi alături pe tot parcursul acestui proces !

Aflați mai multe

Site de prezentare și magazin online

Echipa noastră vă ajută să creați un site de prezentare sau un magazin online . Site-ul de prezentare va avea un design web profesional având ca scop comunicarea serviciilor dumneavoastră. Magazinul Online  va aduce notorietate companiei tale și chiar potențiali clienți prin intermediul comerțului online.

Realizăm magazine online optimizate cu diverse soluții integrate care să se adapteze cerințelor dumneavoastră și potrivite pentru clienții companiei.

Furnizăm servicii calitative de design web pentru site-uri. Lucrănd cu clienți dintr-o gamă vastă de domenii putem să ne adaptăm cerințelor dumneavoastră. Aruncați o privire la câteva dintre eșantioane pentru a vedea calitatea muncii noastre.

Redesign

Compania nostră vă ajută cu un redesign pentru site-ul dumneavostră folosind cele mai bune practici.  Obiectivul nostru principal este să vă îmbunătățim rezultatele. Noul site vă va oferi mai mult trafic, va genera mai mulți clienți potențiali și, în cele din urmă, va crește veniturile.

Aspect și funcționalitate

Oamenii sunt atrași vizual de site-uri web frumoase și eficiente, deci este crucial să investiți într-o companie de reproiectare a site-urilor web care poate livra publicului elementele dorite.

În cazul în care site-ul dumneavoastră nu are atracții vizuale sau caracteristici de utilizare, poate fi timpul să luați în considerare serviciile de reproiectare a site-ului web.

Procesul de reproiectare a site-ului web se învârte în jurul unui design web personalizat adaptat afacerii dumneavoastră. Ne gândim la publicul dumneavoastră țintă, la designul logo-ului și la obiective pentru a realiza un site web profesionist. Așadar, având ca scop să vă evidențieze marca și să vă maximizeze prezența online.

La fel ca majoritatea companiilor, afacerea dumneavoastră utilizează probabil un sistem de gestionare a conținutului (CMS) precum WordPress . Acesta este utilizat pentru a publica și a partaja conținut cu vizitatorii dvs. Vă ajutăm să profitați la maximum de designul web și funcționalitatea blogului dumneavostră prin includerea integrării CMS ca parte a procesului și serviciilor noastre de reproiectare.

Design Adaptabil

Fiecare afacere este unică și fiecare site web ar trebui să fie la fel de unic ca și compania din spatele ei. Acestea fiind spuse, noi vă oferim o serie de opțiuni de servicii de reproiectare a site-urilor web pentru a se potrivi oricărui tip de site. Noi folosim un design web receptiv atât pe mobil cât și pe alte dispozitive.

Serviciile noastre de reproiectare a site-ului web oferă o soluție optimă pentru actualizarea website-ului dumneavoastră.

Optimizare SEO

Vă oferim o soluție integrală procesului de reproiectare a site-ului web. De aceea, serviciile noastre depășesc proiectarea site-ului și vă oferim servicii precum optimizarea motorului de căutare, integrarea bazelor de date, funcționalitatea comerțului electronic și multe altele.

Site-ul dumneavostră actual este incapabil să vă îndeplinească toate obiectivele de marketing online? Fie că este vorba despre o funcționalitate nouă, conținut actualizat, design de blog rafinat sau un aspect mai sofisticat, aveți nevoie de servicii de reproiectare a site-ului web.

Pentru mulți clienți, site-ul web este primul punct de contact cu compania dumneavostră. Este vitrina dumneavoastră, care vă întâmpină vizitatorii site-ului și încearcă să-i transforme în clienți. De aceea, site-urile web concepute profesional și cele reproiectate sunt esențiale pentru succesul afacerilor de azi.

Obiectivul reproiectării

Atunci când vă doriți să reproiectați un site web, puteți maximiza cu adevărat potențialul mărcii dumneavostră. Dacă v-ați întrebat vreodată de ce ar trebui să reproiectați un site web, acesta este răspunsul pentru dumneavostră: pentru a vă atinge obiectivele și pentru a vă dezvolta afacerea.

Equal Web Design Branding