Proiecte și portofolii de lucrări care să te inspire

proiecte

Artiștii reușesc adesea să creeze proiecte și lucrări unice. Înainte de a-ți începe propriul proiect, este bine să vizualizezi portofoliile acestora pentru a realiza lucrări de artă memorabile.

Dacă dorești să atragi atenția potențialilor clienți astfel încât să-i convingi că merită să aibă încredere în tine, crearea unor portofolii de lucrări este un lucru imperativ necesar. Dacă sunteți la început de drum, această sarcină poate părea adesea descurajantă. În aceste condiții, pentru a ușura procesul, vă oferim 13 portofolii de lucrări și proiecte care să vă inspire.

1. Equal Web Design
Proiecte Equal Web Design

Equal Web Design este o întreprindere socială care oferă o gamă variată de servicii de design, promovare și digital print. Aici puteți regăsi multe modele de site-uri web de prezentare, magazine online, design producție publicitară și layouturi. În funcție de ceea ce îți dorești, Equal Web Design acoperă o gamă variată de proiecte, astfel poți naviga cu ușurință pentru a găsi modelul care să te inspire.

Mai mult, aici poți vedea și un portofoliu de lucrări bine realizat, diversificat și structurat. Ai posibilitatea de a alege din variatele servicii oferite astfel încât să poți obține cu ușurință designul cel mai potrivit pentru nevoile și gusturile tale.

proiecte Equal Web Design
2. Jeffrey Ellis
Jeffrey Ellis

Animațiile și ilustrațiile de pe website-ul lui Jeffrey sunt o modalitate excelentă de a capta interesul și atenția publicului țintă încă de la început. Cel mai important aspect este modul în care și-a structurat informația pe site, iar astfel navigarea devine un proces distractiv și interesant.

Selecția de proiecte este diversă și scoate în evidență talentul său. Pagina lui este scurtă și bine sintetizată. Jeffrey prezintă, pe lângă numeroasele portofolii, și alte abilități pe care le deține. Mai mult decât atât, sunt incluse și secvențe prin care încurajează vizitatorii să-l contacteze, facilitând acest proces.

3. Alex Fisher
Alex Fisher

Atunci când utilizatorul accesează prima pagină a artistei, iese la iveală o paletă minunată de culori și ilustrații atent realizate. Chiar și cursorul care este sub formă de diamant demonstrează atenția la detalii a acesteia. Navigând în jos, putem descoperi o galerie cu cele mai importante proiecte ale ei. Alex oferă o varietate de servicii legate de artă, inclusiv ilustrații și design web. 

Culorile alese și lucrările sale se potrivesc în întregime cu tematica site-ului. Dacă apăsăm pe fiecare proiect, ni se dezvăluie instrumentele cu ajutorul cărora a realizat aceste lucrări. Bara din partea superioară a paginii favorizează o navigare eficientă către toate informațiile importante de pe site. Astfel, vizitatorii pot trece cu ușurință de la o pagină la alta, ba chiar pot achiziționa anumite ilustrații create de artistă.

4. Rayhart
Rayhart

La accesarea website-ului ies în relief câteva picturi acrilice și bara de navigare care conține linkuri către proiectele sale. Site-ul include și un magazin de comerț electronic, cu cărți poștale și printuri disponibile în mai multe dimensiuni. Mai mult, Rayhart își împarte munca pe categorii, astfel încât vizitatorii să poată găsi cu ușurință lucrările sale în funcție de stilul dorit.

Pagina artistului oferă un rezumat al stilului său, a educației, al fundamentului și a publicațiilor. Pagina de contact afișează informațiile cu privire la rețelele de socializare, împreună cu un formular care să faciliteze comunicarea.

5. MA Quilts
numeroase proiecte

Acest website este un exemplu perfect care îi oferă vizitatorului posibilitatea de a alege ceea ce vrea să vadă în continuare. Numeroasele proiecte regăsite aici reușesc să atragă cu succes potențialii clienți. Portofoliul lui Mary-Ann oglindește stilul artei sale de înaltă calitate. Mai mult, este un mod frumos și creativ de a-și arăta talentul și abilitățile de design.

6. Pierrick Calvez
proiecte Pierrick Calvez

Portofoliul artistului Pierrick Calvez reușește imediat să atragă atenția vizitatorilor prin designul său minimalist și tipografia supradimensionată. Pe măsură ce veți continua să navigați în jos puteți observa exemple frumoase de lucrări care să vă inspire. Fotografiile sunt de o calitate superioare și reușesc să surprindă detaliile fiecărui element într-un mod aparte.

Numeroasele proiecte la artistului se pot cumpăra de către vizitatori. Pe pagina acestuia se pot vizualiza numeroase publicații ale artistului, evenimentele publice și istoricul clienților. Aceasta este o modalitate prin care încearcă să câștige și să consolideze încrederea clienților săi.

7. Gabriel Guedelha
Gabriel Guedelha proiecte

Portofoliul de proiecte al artistului scoate în evidență tendința spre stilul minimalist al acestuia. Pagina principală include un logo sub forma unei pagini de caiet de schițe și o reprezentare interesantă, precum și link-uri către numeroase proiecte ale artistului. Mai mult, se regăsesc și informații de contact prin care utilizatorii pot intra în legătură cu acesta.

El își consideră pagina de jurnal “un loc pentru haos și distracție”. Această colecție de proiecte scoate la iveală latura jucăușă a artistului, conținând ilustrații, animații și videoclipuri. Această abordare este întâlnită și pe pagina “Despre”, conținând și un portret desenat manual care face ca întreg designul să fie și mai interesant.

8. JT Harding
JT Harding

Portofoliul artistului reușește să comunice rapid și clar stilul său în artă. Încă din antet se poate observa că este inclusă o declarație a artistului cu privire la stilul și creativitatea sa. Această abordare reprezintă o introducere minunată în galeria sa de lucrări.

Pagina “Despre” afișează o imagine memorabilă cu artistul din tinerețe, imagine alături de care se află și o descriere succintă cu privire la acesta. Fiecare proiect include o imagine mare a lucrării, însoțită de o poveste care descrie detaliile legate de procesul de realizare al acesteia. Numeroasele sale proiecte includ o gamă variată de subiecte, inclusiv natura, desene abstracte și portrete cu animale de companie.

Pagina de contact solicită utilizatorului să descrie detaliile proiectului care i-a atras atenția în mod deosebit. Acesta și-a plasat numărul de telefon în partea din dreapta-sus a paginii pentru a se asigura că orice persoană care dorește să-l contacteze reușește cu ușurință acest lucru.

9. Arte Proyecto 70
Arte Proyecto 70

Acest portofoliu de artă apare, pentru început, conform imaginei de mai sus și determină utilizatorul să aleagă între artă și design. Odată ce v-ați exprimat preferința, se deschid alte pagini care conțin imagini cu câteva din proiectele sale și informații de contact. Alegând o lucrare anume, se oferă informații cu privire la istoria acestor proiecte.

Pagina “Despre” evidențiază cine este artistul din spatele acestor lucrări incredibile. Astfel, vizitatorii pot analiza experiența vastă a artistului atât pe plan profesional, cât și în domeniul artei.

Mai mult, aici sunt menționați colaboratorii și toate persoanele implicate în proiecte. Imaginile sunt bine realizate și scot în evidență cu succes detaliile cele mai semnificative.

10. Knitted Media
Knitted Media

Sloganul site-ului Knitted Media iese în evidență încă din momentul accesării website-ului. Galeria sa de proiecte conține o mostră reprezentativă a lucrării ei, evidențiind frumos tema generală regăsită în slogan. Fiecare obiect realizat este ilustrat prin intermediul unor imagini de înaltă calitate care pun accent pe detaliile acestora.

Pagina “Despre” conține, în special, o detaliere a ceea ce ar trebui să reprezinte numeroasele sale proiecte. Această detaliere ajută vizitatorii să înțeleagă mai bine stilul artistei.

11.Rina Maimon
Rina Maimon

Odată cu accesarea acestui website iese în evidență paleta de culori care se află în contrast cu fundalul alb. Trecerea cursorului peste imagini descoperă mai multe elemente specifice stilului său și te provoacă să vrei să descoperi mai mult.

Navigarea este intuitivă, datorită butonului de meniu mereu prezent în colțul din dreapta sus, care duce la pagina de pornire, precum și la paginile de proiecte, dar și la pagina de contact. Pagina Despre” are o scurtă biografie a artistei, împreună cu o poză realizată în spațiul în care aceasta lucrează.

Ce este cu adevărat de apreciat la artistă este faptul că stilul său se află în concordanță cu aspectul website-ului. Mai mult, site-ul ei transmite multă energie și emoție prin intermediul unor culori stridente și figuri îndrăznețe, oferind potențialilor clienți o idee clară despre stilul și personalitatea ei.

12. Yongqi Chen
Yongqi Chen

Portofoliul de proiecte relevă o serie de opere atrăgătoare. De pe prima pagină aveți posibilitatea să săriți  direct la pagina “Despre”, sau să derulați în jos pentru a vizualiza operele de artă realizate de Yongqi.

Fiecare piesă este reprezentată de o singură fotografie. Dedesubt, există informații despre unde și când au fost expuse piesele. Mai mult, există anumite documentare pe YouTube prin care se pot vizualiza mai multe detalii referitoare la piesele de artă. În funcție de complexitatea operei, lungimea acestor videoclipuri variază.  Multe dintre piesele lui Yongqi sunt interactive, ceea ce face videoclipurile utile pentru înțelegerea conceptului fiecărui proiect.

13. Eye of the Owl Art
Eye of the Owl Art

Eye of the Owl Art reprezintă un exemplu perfect care ilustrează profunzimea pe care o poate avea arta. În timp ce multe portofolii de artiști se concentrează pe picturi sau textile, Eye of the Owl Art se focusează pe tatuaje și cerneală pentru corp. Galeria de proiecte ilustrează, prin intermediul unor videoclipuri scurte, diferite tatuaje complexe și artiștii care le realizează.

Website-ul plasează în meniul de navigare orice informație relevantă, accentuând prin intermediul unui buton, posibilitatea de a-ți programa o întâlnire. Galeria este simplă, dar eficientă, cuprinzând fotografii care prezintă stilul acestui magazin de tatuaje. Includerea unei pagini de “întrebări frecvente” conferă un plus de valoare, deoarece le oferă vizitatorilor șansa de a afla mai multe despre procesul de tatuare înainte de a-și programa o întâlnire.

Ești pregătit să începem?

Fie că îți dorești un site de prezentare, un magazin online sau un redesign la vechiul tău site, noi te vom ajuta. Promovarea afacerii tale atât în mediul online, cât și în cel offline, îți va dezvolta afacerea și îți va garanta succesul acesteia. Îți vom fi alături pe tot parcursul acestui proces !